25.9.08

Comunicat Correllengua 2008

Des d’Independetistes de la Safor convoquem a tota societat de la Safor-Valldigna a participar en els actes dels correllengües de Gandia i Oliva, d’aquest cap de semana, així com en els de la Valldigna del proper 4 d’octubre. Convidem a totes i a tots a formar part del bloc de l’esquerra independentista (Maulets, SEPC i IS) que serà present a les cercaviles.

Front a la persecució a la que sotmeten al català les institucions polítiques espanyoles i franceses, front al menyspreu i discriminació a la nostra llengua mostrada novament pel govern municipal de Gandia amb el regidor Toni Durà al capdavant en la programació de Fira i Festes, front al boicot constant de les activitats del casal Jaume I per part de l’ajuntament d’Oliva i front el continu abandonament del valencià per part de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

A la nostra comarca ens trobem persones que dia dia a dia treballem per què el valencià, el nostre català, esdevinga la llengua vehicular en tots els àmbits de les nostres vides. Totes aquestes persones demostrem que la lluita i la defensa del valencià no acaba amb la participació i subvenció dels correllengües, com creuen alguns polítics, sinó que és una tasca diària i constant que es basa fonamentalment en la utilització i exigència de la utilització de la nostra llengua, a l’escola, a l’institut, al treball, a casa , al carrer, a les festes,etc.

Així doncs, aquest cap de setmana i el proper, moltes persones eixirem al carrer per deixar palés que continuarem fent el que fem dia a dia ,amb orgull i dignitat, defensar la nostra llengua de la millor forma, utilitzant-la i exigint la seua utilització en tots els àmbits.
Us esperem!

La Safor, Països Catalans, 25 de setembre del 2008

1 comentari:

Cap de fibló ha dit...

Enhorabona per la iniciativa. Sóc de L'Horta Nord però estiue a Oliva des de fa 20 anys.

Espere que estigueu tots bé després de les agressions d'ahir. Jo visc a València i les taulellades són diaries i de tota mena.

Si voleu, podeu dir-me si puc col·laborar d'alguna manera des d'ací o bé quan baixe cap allà.

Salut i independència. J