8.4.11

El Partit Popular acull i protegeix la violència ultradretana. Una feixista en la seua llista electoral.


Des d'Independentistes de la Safor ens dirigim a la societat saforenca per denunciar la presència de la presidenta de la secció local del GAV en la llista electoral del PP gandià. El GAV és un conegut grup feixista amb un ampli historial d'agressions i actes violents dirigits a col·lectius d'esquerres, escriptors, entitats culturals, regidors/es, etc. La nostra comarca ha patit, darrerament, els atacs d'aquest grup ultradretà, el més greu va ser l'agressió a una regidora del BNV, de l'Alqueria de la Comtessa, que va rebre una pedrada al cap, per part d'un grup de militants o simpatitzants del GAV, quan participava en el Correllengua 2009. Entre aquestos militants i simpatitzants del GAV es trobava la seua presidenta local i ara flamant incorporació a la llista electoral del PP, Lara Ramírez, identificada per la policia nacional espanyola i posteriorment multada amb 301 euros.

La presència d'una persona de marcat caràcter ultradretà en la seua llista electoral, mostra, clarament, el tarannà del PP, que, a més, de defensar els interessos dels rics i les classes adinerades, premia els gossos o les gosses que els fan el treball brut, amb un lloc en la seua llista electoral o en l'administració pública.

Animem els saforencs i les saforenques a mostrar la seua indignació i rebuig per la presència del feixisme en qualsevol àmbit de la nostra societat i , especialment, en l'administració pública.

El PP acull i protegeix la violència feixista!

No volem alcaldes ni regidors feixistes!

Blaverisme és feixisme!

El feixisme no es tolera es combat!