25.8.08

Un projecte que ara encetem

Independentistes de la Safor és un nou projecte que ara et presentem. Es tracta d´un projecte senzill, fet amb humilitat i tocant de peus a terra, però amb la voluntat ferma i decidida de convertir-se en una eina més en el procés d´alliberament nacional del poble català a la nostra comarca.

IS pretén posar a l´abast dels independentistes un nou espai mitjançant el qual cohesionar les diferents lluites sectorials de les diverses organitzacions independentistes i donar-les a conéixer més enllà dels seus cercles propers.

També pretenem crear un espai de debat i generació de propostes i discurs propi al voltant de les diverses problemàtiques locals i comarcal que afecten tots els aspectes da la vida diària a la nostra comarca. Es tracta de cohesionar l´independentisme sociològic, informar i formar políticament per tal de ser una veu de referència pública per al conjunt de la societat i donar així a conéixer els plantejaments i propostes que l´esquerra independentista té per als nostres pobles, per al territori, l´educació, el jovent, l´habitatge, la sanitat, les infraestructures… i tot això obert a la teua participació.

Amb aquesta voluntat encetem el projecte amb dues eines, una xarxa de distribució via correu electrònic a través de la qual, sense saturacións, rebràs informació al voltant de les activitats locals, comarcals o nacionals i en segon lloc la creació d´un blog a partir del qual difondre i fer pública l´opinió de l´esquerra independentista al conjunt de la societat saforenca.

Aquest és el projecte que ara encetem i aquesta la nostra voluntat que desitgem també siga la teua. Les primeres passes estan fetes. El que fem en el futur dependrà de totes i tots!

La Safor ha de ser i serà un motor en la lluita per la llibertat social i nacional dels Països Catalans.

4 comentaris:

cal·lo ha dit...

Ei, felicitats.
Me n' alegro molt de què us hàgiu organitzat més àmpliament. Només donar-vos coratge i empenta, humilment, és clar. Sempre organitzats, sempre construint!
Endavant companyes!
Força i una abraçada des de les terres de Ponent!
Salut i lluita!

cal·lo ha dit...

Ei, felicitats.
Me n' alegro molt de què us hàgiu organitzat més àmpliament. Només donar-vos coratge i empenta, humilment, és clar. Sempre organitzats, sempre construint!
Endavant companyes!
Força i una abraçada des de les terres de Ponent!
Salut i lluita!

txufu ha dit...

Molt bé. Ja era hora. Podeu comptar amb mí.
Joan, de Gandia.

PobleInsubmís ha dit...

Esquerres, dretes, centres, a ratlles, amunts i avalls...tant se val la ideologia. Hem de caminar plegats fins a aconseguir alliberar el nostre país. Sense unitat i fermesa no ho aconseguirem...però aconseguir-ho és possible. Estic segur que el vostre projecte tirarà endavant. Salutacions des de la Vila de Gràcia.