26.7.09

Tren Gandia-Oliva-Dénia, ja!


La construcció del traçat ferroviari Gandia-Oliva-Dénia és una reivindicació de vàries dècades dels habitants de la Marina i de la Safor.
Tant el PSOE com el PP han ostentat i ostenten el poder autonòmic i estatal, i el tren, després de més de 30 anys de demanda, continua sense arribar.
Aquestos dos partits munten periòdicament actes de propaganda política en defensa del tren Gandia-Oliva-Dénia, mentre que als seus càrrecs de govern no fan res perquè aquest veja la llum, excepte nombrosos estudis que no han servit perquè el tren circule ja entre les nostres comarques.
Els dos partits espanyolistes han centrat els seus esforços en la construcció de la línia d'alta velocitat València-Madrid, ja en obres, tot fent-nos creure que els valencians viatgem, dia sí dia també a Madrid, i necessitem fer-ho a una velocitat rècord.
La línia de rodalies Gandia-València és una de les més utilitzades i, tot i això, aquesta pateix greus mancances: d'infraestructures (via única fins Cullera) i de serveis (escassa freqüència).
Per tot plegat, des d'Independentistes de la Safor concloem que:

-El PSOE, el PP i els seus càrrecs institucionals no defensen els interessos de la gent que viu i treballa a la Marina i a la Safor, i en general a totes les nostres comarques.
-A aquestos dos partits els agrada molt la comèdia i prendre'ns el pèl a totes les valencianes i valencians, i la no construcció del traçat ferroviari Gandia-Oliva-Dénia, els peatges de l'AP-7, el deficient servei ferroviari de rodalies, la realització de projectes com circuits de Fórmula 1 i aeroports innecessaris, etc., són només uns pocs i clars exemples.
-Sols una àmplia mobilització social farà possible la consecució del traçat Gandia-Oliva-Dénia. Sols aquesta mobilització pot garantir l'obligatorietat de satisfer les necessitats reals dels que vivim i treballem a les nostres comarques, governe qui governe.

Per això, convidem tots els i les saforenques a participar en la campanya d'exigència i de defensa del traçat de rodalies Gandia-Oliva-Dénia que des del nostre col·lectiu engeguem des d'avui mateix.

Tren Gandia-Oliva-Dénia, ja!
PP-PSOE, farsants i comediants!


Gandia, la Safor, Països Catalans