12.9.09

El patrimoni cultural dels valencians diana del blaverisme


El passat diumenge les gandianes i els gandians van patir un nou atac per part del feixisme blaver. Aquesta vegada la víctima va ser la façana i la porta principal del palau ducal de Gandia, patrimoni cultural de totes les valencianes i els valencians. La realització d'una pintada a la façana del palau ducal així com el segellament i bloqueig de la porta principal, és una mostra més del que entenen per “valenciania” el blaverisme i tots aquells que amb les seues declaracions i determinades subvencions públiques (al GAV, la RACV,etc.) animen i financien indirectament aquestes actuacions, cas del PP i les seues Noves Generacions.

Estem farts de les seues “lliçons de valenciania”! Aquells que persegueixen i han perseguit el valencià, aquells que mai l'utilitzen i busquen la seua desaparició de les escoles i la vida pública, aquells que destrueixen i volen fer desaparèixer barris històrics com el Cabanyal, aquells que deixen morir el nostre patrimoni arquitectònic (Castell de Bairén, de Vilallonga, del Rebollet,etc.) aquells que segresten per a l'ús privat monestirs com el de Simat de la Valldigna, aquells que dessequen les nostres marjals, aquells que destrossen la nostra comarca amb línies d'alta tensió, aquells que volen construir a platges verges com la de l'Ahuir,etc. No tenen cap dret a dir que o qui és valencià o que és valenciania i que no ho és. Ens pixen damunt i a sobre ens diuen que plou!!

Des d'Independentistes de la Safor condemnen aquest nou atac feixista i ens dirigim als seus executors, al PP i tots els que simpatitzen amb el blaverisme i el feixisme en general, per dir-los que malgrat les seues contínues agressions , no acabaran amb les valencianes i els valencians , que al contrari d'ells, no ens avergonyim de ser-ho, i dia rere dia defensem amb dignitat la llengua, cultura i patrimoni del nostre poble.

Blaverisme és feixisme!
El feixisme no es tolera, es combat!


Gandia, la Safor, Països Catalans