5.1.10

Francesc de Borja també vol el tren Gandia-Oliva-Dénia


Per reis, volem el tren Gandia-Oliva-Dénia!

Independentistes de la Safor i l’Assemblea de Maulets de la Safor hem realitzat avui, 5 de gener del 2010, una acció simpàtica i reivindicativa per tal d’exigir la construcció del tren Gandia-Oliva-Dénia i denunciar la hipocresia d’aquells que, tenint els instruments necessaris per fer-ho possible,en més de trenta anys no han fet res: Ministres de Foment de l’Estat espanyol, Consellers d’Infrastructures i Transports de la Generalitat Valenciana, Alcaldes,etc. (tots del PP o del PSOE).

L’acció ha consistit en deixar un cartell amb el lema: Per reis volem el tren Gandia-Oliva-Dénia!; als peus de l’estàtua del patró de la ciutat de Gandia, a la plaça de l’ajuntament, junt amb una carta als Reis Mags “remesa” pel mateix Francesc de Borja que, aprofitant que enguany celebra el seu 500 aniversari, també demana el tren a "ses majestats".

Ací podeu llegir la carta:

Estimats Reis Mags:

Sóc Francesc de Borja, com ja sabreu enguany és el meu 500 aniversari i com que he sigut molt bo voldria que em portàreu un tren per poder anar de Gandia a Dénia passant per Oliva. Ja fa molt de temps que els el vaig demanar a uns altres: als Ministres espanyols de Foment, als Consellers d´Infrastructures, del PSOE, o del PP depenent de l´any, i a Orengo, a Mut, a Torró, als alcaldes d´Oliva i Dénia, però no m´han fet ni cas i s´han rigut de mi i de tots els altres que, com jo, portem molts anys demanant aquest regal per a Reis o per a qualsevol altre moment de l´any.
Espere no haver d´esperar altres 500 anys per veure en persona el regal que tant desitge.


Atentament
Francesc de Borja, duc, patró i Sant (però no de la paciència).

Bon any 2010!