30.10.09

Comunicat sobre la moció de censura a Beniflà


Arran la notícia apareguda hui als mitjans de comunicació sobre la futura presentació d'una moció de censura, per part del PSOE i CV, a l'alcalde del PP de Beniflà, des d'Independentistes de la Safor volem manifestar el següent:

-Lamentàvem i lamentem que el el poble de Beniflà estiguera governat en l'actualiat per dos partits amb uns interessos clarament contraris als de totes i tots els valencians, PP i CV.

-Denunciem i condemnen de nou la falta d'escrúpols del PSOE per la seua més que probable intenció de pactar i governar amb un partit feixista i racista com Coalición Valenciana. El nou i curiós company de viatge del PSOE, sempre s'ha caracteritzat per les vergonyoses i ridícules declaracions dels seus dirigents(”Els immigrants són un problema per a la salut pública”, “Hi ha que descatalanisar Gandia”, etc) així com pel seu recolzament a les accions i manifestacions de grups ultradretans violents com el GAV.

-El poble de Beniflà mereix uns governants honestos que no facen qualsevol cosa pel poder i el ridiculitzen contínuament. Episodis passats, com l'intent de l'ex-alcalde, i actual promotor de la moció de censura, per no pagar i evitar repartir un llibre d'història del poble, perquè no contenia la major quantitat possible de faltes d'ortografia, propugnada per unes normes no reconegudes oficialment per cap institució política o acadèmica, les anomenades “Normes del Puig”, fan molt de mal a la imatge del poble i no fan més que avergonyir-nos a totes i a tots.