28.1.10

Tren Gandia-Oliva-Dénia, ja!


La construcció del traçat ferroviari Gandia-Dénia és una reivindicació de vàries dècades dels habitants de la Marina i de la Safor. Tant el PSOE com el PP han ostentat i ostenten el poder autonòmic i estatal, i el tren, després de més de 30 anys de demanda, continua sense arribar. Aquests dos partits, PP i PSOE, porten anys prenent-nos el pèl: als pobles afectats per aquesta mancança de servei públic, apareixen en públic per demanar esta infraestructura, mentre que la neguen on tenen capacitat per executar-la: a les Corts Valencianes i al parlament estatal espanyol. A més, si això no fóra prou, continuem pagant els peatges de l'AP-7, i veiem com els nostres diners van a parar a projectes com el Tren d'Alta Velocitat, el circuit de Fórmula 1, la visita del Papa o aeroports innecessaris. Ara, l’última presa de pèl, ve del govern espanyol, que per treure's la responsabilitat del damunt, ens diu que començaran a fer el tren...en 12 anys !!!


Per tot això, volem fer públiques una sèrie de consideracions:

Tant el PP com el PSOE són els culpables que no tinguem el tren Gandia-Dénia. Denunciem el cinisme dels seus representants a les nostres comarques, i posem com a exemple les últimes declaracions de l'alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, demanant el tren, quan són ells els qui ens el neguen.
Que les declaracions del govern espanyol del PSOE, d'iniciar les obres d'ací a 12 anys, és una nova presa de pèl per la seua part, i respon a una estratègia de llevar-se de damunt les responsabilitats que els corresponen.
Exigim la consecució de la línia ferroviària Gandia-Dénia de manera immediata, així com la millora del servei de rodalies que ens uneix a Alacant.
Aquesta línia de rodalies que el poble necessitem, no es pot realitzar a qualsevol preu: exigim un mínim impacte mediambiental, i que no s'aprofite aquesta necessitat per lucrar a empreses privades amb diners públics.
Aquests dos partits, PP i PSOE, han demostrat, amb les seues decisions polítiques, que no defensen els interessos de la gent que viu i treballa a la Marina i la Safor, sinó dels grans empresaris amb qui comparteixen interessos aliens als nostres.
Una volta més, queda demostrada la necessitat d'auto-organització popular i de mobilització contínua per mostrar i realitzar les voluntats i necessitats del poble, després de comprovar que qui ostenta el poder només el vol pel profit d'ells i els seus amics.

Així doncs, convidem als veïns i veïnes de la Marina i la Safor a unir-se a la reivindicació d'aquesta infraestructura, i als propers actes al respecte:

Manifestació a Dénia el dissabte dia 30 de Gener a les 17:30 a l'esplanada de Torrecremada.


La Marina, Països Catalans a 27 de Gener de 2010.

Endavant, Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Grup municipal Aixa-Pedreguer
Maulets
Independentistes de la Safor