5.2.10

Comunicat de valoració de la darrera manifestació pel tren Gandia-Oliva-Dénia

Des de Maulets, Endavant i Independentistes de la Safor, volem fer pública la següent valoració de la manifestació de dissabte 30 de gener a favor del tren de rodalies Gandia-Oliva-Dénia.

Manifestem la nostra satisfacció per la participació de veïns i veïnes de tots els pobles implicats en esta lluita, tant de la Marina com de la Safor. Les xifres oficials, que parlen de 10.000 assistents, són una mostra del clamor popular a favor d'este servei públic.

En lamentem la manipulació i l'ús partidista que intenten dur a terme tant PP com PSOE, autèntics responsables de no tenir esta línia de tren de rodalies.

Denunciem públicament la lamentable actuació de la Policia Nacional Espanyola, a les ordres del PSOE, que actuant com a censors polítics han intentat reprimir i silenciar les veus crítiques presents en la manifestació, que demanaven serveis públics de qualitat. En este sentit, professors que reclamaven un nou institut sense barracons eren envoltats per 8 policies a causa de la seua “perillositat”. A més, la pancarta dels col·lectius sotasignants i del col·lectiu Aixa(amb 1 regidor a l'ajuntament de Pedreguer), amb el lema “PP i PSOE ens prenen el pèl, volem el tren JA”, va ser requisada per la Policia Nacional Espanyola, la qual va identificar els 5 militants de Maulets que l’exhibien, i dos diputats a les Corts Valencianes que van demanar explicacions a la policia per la seua actuació.

Finalment:

* Denunciem públicament la delegació i subdelegació del govern espanyol, en mans del PSOE, com a responsables polítics d'estos fets.
* Al mateix temps mostrem el nostre rebuig per l'actitud mostrada tant per l'alcaldessa no legítima de Dénia, Ana Kringe, com pel seu equip de govern, per permetre i fins i tot instigar esta actuació.
* Exigim el retorn del material requisat.

Esta és la seua democràcia i el que ells entenen per llibertat d'expressió. Ni respecten les veus crítiques, ni defensen els pobles als que diuen representar.

Per un transport públic i de qualitat al servei de les classes populars!

PP i PSOE: repressors i farsants, volem el tren JA!Endavant , Maulets , Independentistes de la Safor