10.6.11

Comunicat per la constitució de l'ajuntament de Gandia


Les eleccions del passat 22 de maig van suposar un canvi de govern a la ciutat, el desgast de l'orenguisme i el seu projecte esgotat, amb pràctiques polítiques de dretes, subvencionant empreses i convertint Gandia en una ciutat terciaritzada i abocada a la precarietat laboral. Només l'enorme xarxa clientelar bastida pel PSOE i engreixada amb Orengo ha pogut mantenir durant aquests anys la il·lusió de la capitalitat de Gandia a les comarques centrals. El resultat ja el coneixem, s'ha constituït a Gandia un ajuntament -encara més- de dretes, al qual el malgovern del PSOE-Bloc i PSOE-PdG ha deixat un camí ben planer.

I ara arriba el partit que representa el senyor Torró, i ja ens el coneixem. Pel que ha suposat i encara suposa en el camp de l'especulació urbanística, la corrupció, l'enriquiment de les elits que representa, el malbaratament dels diners públics, l'espoli dels nostres recursos naturals i el constant arraconament de la nostra cultura i identitat.

I que podem saber del nou alcalde que ens indique que ell serà diferent? Doncs res. Arturó Torró va arribar a ser cap de llista del PP a Gandia pels seus contactes i per ser l'únic que podia i volia fer-se càrrec, econòmicament, de la campanya electoral. És ben coneguda la seua relació i la dels seus col·laboradors amb episodis d'especulació urbanística com el de la partida de Sanxo Llop. Ell mateix va protagonitzar un exemple lamentable en destapar-se que Más Visión, empresa que va ser de la seua propietat, no pagava la seguretat social pels seus treballadors. Com a cirereta del pastís, Torró incorpora a la seua llista blavers i feixistes acusats d'agressió a un càrrec públic. Nosaltres no volem per Gandia un alcalde oportunista, malpagador, explotador i antivalencià. El señor Torró per a nosaltres només representa un ric ociós, l’objectiu del qual és defensar els seus popis interessos i els dels rics gandians.

I amb aquest bagatge, estem segurs de quines seran les mesures que el senyor Torró i el seu partit prendran en el context de crisi, econòmica i social, en el qual ens trobem. Denunciarem i respondrem cada acció de govern encaminada a mantenir el privilegi de pocs en contra dels drets de totes, tal com sempre hem fet . Ben segur ens trobarem davant un alcalde -encara més- especulador, conservador, autoritari i espanyolista.

Independentistes de la Safor creiem que només podrem superar aquest context de crisi amb el repartiment del treball i la riquesa, l'aposta per l'economia de proximitat, la defensa de la participació ciutadana real i els drets socials, així com la defensa de la nostra identitat i cultura. Volem uns Països Catalans lliures i socialment justos!